Wissel ervaringen uit!

ImageZoals bekend biedt Huidconsult.nl zeer veel informatie over huidproblemen, huidziektes en behandelmethodes. Ook is er een uitstekende mogelijkheid om thuis online een dermatogisch consult te krijgen. Wij beseffen echter dat juist de bezoekers van Huidconsult.nl al een schat aan informatie hebben naar aanleiding van hun specifieke ervaring op dit gebied en dat het heel nuttig is om die kennis te delen en te bundelen op de juiste plek.

Om die reden bieden wij aan bezoekers aan om hun ervaringen of open vragen te delen met anderen in onze "E-communities".

Hoe dat werkt? Heel eenvoudig:

U zoekt naar uw huidziekte of de behandelmethode die u heeft ondergaan via de alfabetische index van huidproblemen/ziekten of behandelmethodes . Als u nog niet precies weet hoe de ziekte heet, kunt u gebruik maken van de diagnosetool. Onderaan elk van de informatiepagina's kunt u eenvoudig de reacties lezen van eerdere bezoekers en uw eigen reactie of vraag toevoegen. Na screening door onze redactie wordt uw bijdrage razendsnel gepubliceerd.

Op die manier zijn "E-communities" ontstaan per huidziekte/behandelmethode en werkt u met ons mee om de informatie te verrijken. U bent door uw ervaring zelf immers ook specialist op uw eigen gebied.

Hieronder ziet u een voorbeeld van hetgeen door bezoekers als u is toegevoegd bij de informatie over
"Hand voet en mondziekte" :