Homepage Huidconsult arrow Moet je weten.. arrow Wissel uw ervaringen uit!

Wissel uw ervaringen uit!

PDF Afdrukken E-mail
ImageHuidconsult.nl bevat vele honderden artikelen over huidziekten en -problemen ("Huidziekten A-Z"). Ook zijn er beschrijvingen opgenomen van behandelingen ("Over behandelingen") en actuele artikelen ("Moet je weten") over diverse onderwerpen die met dermatologie te maken hebben. Het is nu ook mogelijk om uw eigen ervaringen en meningen op te nemen als reactie.

Onder aan elk artikel kunt u eenvoudig uw reactie invullen: Naam (mag ook voornaam zijn),  titel van uw reactie en uw tekst. Voorbeeld: zie onderaan het onderwerp "Aften"

Nadat u uw reactie verzonden heeft, zullen wij deze eerst beoordelen; na akkoord wordt uw reactie gepubliceerd onder het betreffende artikel. Publicatie betekent overigens niet dat de inhoud overeenkomt met de zienswijze van de dermatologen van Huidconsult.nl. Het is louter bedoeld om bezoekers de gelegenheid te geven om hun eigen ervaringen en meningen weer te geven ten aanzien van de betreffende onderwerpen. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om via deze weg vragen te stellen aan de dermatologen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de mailback of callback consulten. Voor algemene vragen gebruikt u de contactpagina .

 

Wij hopen dat de informatie van Huidconsult.nl met de reactie-mogelijkheid meer interactief en daarmee nog completer wordt. Hieronder ziet u de invulvelden die onder de meeste artikelen en teksten zijn opgenomen.

Reacties (1)Add Comment
folliculitis of krentenbaard
geschreven door Jeanet , 22-10-2008
Mijn huisarts zei dat ik folliculitis heb, want er was maar een sateliet te zien, maar misschien vergist hij zich.
Eerst was het een blaasje dat een grote puist werd en die puist ging open en het werd een steeds grotere plek met kennelijk dan allemaal ontstekingen naast elkaar. Ondanks Fucidinezalf heeft het toch dik twee weken geduurd voor het begon te genezen en vervolgens krijg ik er weer een zelfde plek, eerst een klein blaasje dat uitgroeid tot een grotere ontsteking, bij op mijn been en nu komen er ook al blaasjes in mijn gezicht.
Ik scheer regelmatig mijn benen en ga sinds kort naar de sauna, waar het Turkse bad mijn favoriet is.
Dit alles is niet gevraagd door mijn arts. Hij wierp een vluchtige blik en stuurde me weg met die zalf. Ik wet nu niet of wel de sauna in kan gaan en vraag me af of dit alles niet is ontstaan door het Turkse bad. En als dat zo is, moet dat dan niet nader bekeken worden?

Uw eigen ervaring/mening? Geef uw reactie!
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
kleiner | groter
security code


Vul bovenstaande tekens in


busy
 

Follow huidconsult on Twitter