Informatieve sites
Een selectie van informatieve sites over dermatologie, huidproblemen en -aandoeningen, en e-health
  Link   Spataderweg.nl
Deze website geeft u een globaal overzicht van de oorzaken, klachten, en de diverse behandelmogelijkheden van spataderen. U kunt ook folders over spataderen en de behandelmethodes downloaden
  Link   Huidarts.com
Is bedoeld voor zowel patiŽnten als artsen en wordt gemaakt en onderhouden door gerenommeerde huidartsen en experts uit Nederland. Deze website is tevens te bereiken via www.dermatologie.nl en www.huidfonds.info.
  Link   Huidziekten.nl
Een website met informatie over huidziekten, met name bedoeld voor Dermatologen en arts-assistenten in opleiding tot Dermatoloog. Bevat ook zeer veel nuttige informatie voor patiŽnten.
  Link   Pubmed.com
PubMed is a service of the U.S. National Library of Medicine that includes over 17 million citations from MEDLINE and other life science journals for biomedical articles back to the 1950s. PubMed includes links to full text articles and other related
  Link   Huid- en Laserkliniek Lievensberg
Topspecialisten in Laserbehandelingen, Rimpels en Acne littekens
  Link   Huidinfo
Een betrouwbare en actuele informatiebron over de huid en huidziekten, geschreven door Nederlandse dermatologen.
  Link   Lievensberg ziekenhuis
Ziekenhuis Lievensberg: Met ongeveer 80 medisch specialisten, 1.400 medewerkers en vrijwilligers verlenen we zorg om de hoek in een modern uitgerust streekziekenhuis voor het verzorgingsgebied West-Brabant, Tholen en Sint Philipsland.
  Link   Psoriasis.nl
Overzichtelijke en praktische informatie ten behoeve van een betere behandeling en acceptatie van psoriasis. Voor patiŽnten, familie en andere geÔnteresseerden.
  Link   Ksyos
Hťt aanspreekpunt in de medische wereld voor producenten, gebruikers, beleidsmakers en zorgverzekeraars als het gaat om transmurale diensten.
  Link   Nederlandse Vereniging voor e-Health
De Nederlandse Vereniging voor e-Health (NVEH) is dť vereniging voor e-Health en telemedicine in Nederland, waarbij de kwaliteit van de zorgverlening voorop staat.
 


Follow huidconsult on Twitter