©Huidconsult.nl      Geschreven door dermatologen                     
© Huidconsult.nl : Geschreven door dermatologen

Viraal exantheem

PDF Afdrukken E-mail
Vele virussen kunnen huidreacties veroorzaken. Meestal is er sprake rode vlekjes over het hele lichaam, die soms samenvloeien tot grotere vlekken. Komt vaak bij kinderen voor, maar soms ook bij (jong) volwassenen. Zie bijvoorbeeld: vijfde ziekte
Reacties (3)Add Comment
rode vlekken op buik
geschreven door Elien , 19-06-2011
ik ben een meisje van 13 jaar en ik heb al een paar maand rode vlekken op men buik en ik maak me zorgen wat het zou kunnen zijn en wat ik er tegen kan doen? kunnen jullie me helpen?
groetjes
niet ziek, geen koorts
geschreven door lenie v. thiel , 06-05-2010
zoon 45 jaar pijn in hak en eigzins pijn in knie oedemateuze onderbeen en bovenvoet vuurrode kleur lijkt op trombose [trombose uitgesloten] en een klein donker blauw plekje op scheenbeen, artsen geen directe diagnose, dermatoloog bloed geprikt bloed was goed verstopte neus lange tijd en lijkt op een virus.
waaar kan dit op duiden.
rode vlekken
geschreven door peter , 22-06-2009
ik heb sinds een paar weken last rode vlekken op men huid van 0.5 tot 1,5 cm groot het jeukt en irriteerd niet , de ene dag is zijn ze wat donkerder dan de andere dag ze blijven zitten op de zelfde plek en verspreiden zich over mijn borst en zitten nu ook op men schouders en bovenrug. ik vrees zelf dat het door de warmte komt werk zelf namelijk in een pizzeria voor een oven en ga volgende week op vakantie naar een warm land wil graag hier reacties op.

Uw eigen ervaring/mening? Geef uw reactie!
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
kleiner | groter
security code


Vul bovenstaande tekens in


busy
 

Follow huidconsult on Twitter