©Huidconsult.nl      Geschreven door dermatologen                     
© Huidconsult.nl : Geschreven door dermatologen

Prurigo

PDF Afdrukken E-mail

Jeukende bultjes op de handrug en of voetrug, vaak ook verder verspreid op het lichaam: op romp, armen. Begint met kleine jeukende rode bultjes. Doordat ze sterk jeuken wordt er vaak aan gekrabt, waardoor de plekjes vaak groeien en er soms flinke bultjes ontstaan, met krabeffecten en ook vaak pigmentvorming. Bij genezing laten ze littekens na.

Lees meer over prurigo nodularis

webcamconsultTip! U kunt nu via huidconsult.nl gratis een dermatoloog raadplegen over uw huidprobleem, zoals b.v. "Prurigo"!

Via de webcam: Elke vrijdagochtend  van 9 tot 10 inloopspreekuur op deze site. Voor gebruik op PC adviseren wij Chrome of Firefox. Gebruikt u mobiel of tablet? Download dan eerst de gratis webcamconsult app in Apple Appstore of Android Playstore. De app start vanzelf als u via deze link naar het inloopspreekuur gaat. Meer over webcamconsult


Reacties (2)Add Comment
mijn moeder is ten einde raad
geschreven door dominique , 27-11-2012
beste lezer,

mijn moeder is in meerdere ziekenhuizen behandelt, ze krijgt telkens weer nieuwere zalven en medicatie in pilvorm voor zicht rustig te houden en voor haar eczeem te minderen.
wij zien hier als gezin helemaal geen voortgang in ze is zelfs behandelt in een ziekenhuis voor een bepaalde tijd moest zij daar blijven.
ik schrijf nu wat ze allemaal al heeft moeten doen: baden in teer, sojadruppels in bad, zalven meerdere soorten, op gesprek dermatologen bij het RIAGG AZM
doctoren in belgie noem maar op. lichttherapie mocht niet omdat haar huid te dun is het wordt nu van kwaad tot erger en ze lijd echt enorm waar over de hele wereld kunnen ze haar helpen want zij zijn ten einde raad hiermee het is verschrikkelijk.
telkens worden we van A naar Z gestuurd wij willen graag geholpen worden want alles remt af van geneesmiddelen maar niks hiervan werkt goed of geneest ik vraag u hierbij om hulp bij voorbaat dank D. Lutgens
Mn vriendin
geschreven door Kimmieeee , 20-12-2011
Mijn vriendin heeft deze syptonen ook.. is het gevaarlijk?
maybe moetze opgenomen worden had de dokter gezegt

ik maak me beetje zorgen


Groeten
Kim

Uw eigen ervaring/mening? Geef uw reactie!
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
kleiner | groter
security code


Vul bovenstaande tekens in


busy
 

Follow huidconsult on Twitter