Homepage Huidconsult

Welkom op Huidconsult.nl

PDF Afdrukken E-mail

 webcamconsult Probeer een gratis webcamconsult met een dermatoloog

 

Elke dinsdagmiddag  inloopspreekuur op deze site, tussen 16:30 en 17:30 u.  De app start vanzelf als u op de "gratis webcamconsult" link klikt. Voor gebruik op PC en Android adviseren wij Chrome of Firefox. Gebruikt u mobiel of tablet van Apple? Download dan eerst de gratis webcamconsult app in Apple Appstore.

 
Huidconsult is met 140.000 bezoeken per maand dé dermatologie-portal  voor patiënteninformatie en online consulting.
U kunt hier terecht voor uitgebreide informatie over allerlei huidziekten, zelf proberen een diagnose te stellen van uw huidprobleem, en eventueel persoonlijke vragen over uw huidprobleem stellen aan onze dermatologen d.m.v. een webcamconsult (uitsluitend vrijdagochtend, 9-10u)) . Deze dienst worden u door gratis aangeboden.

Huidziekten A-Z

Huidconsult heeft voor u zeer uitgebreide databank aangelegd met alles over huidproblemen, huidziektes en gerelateerde onderwerpen. Alfabetisch gesorteerd en met een geavanceerde zoekfunctie (zie ook menu aan linkerkant). In de informatie zijn afbeeldingen opgenomen die in veel gevallen via een muisklik uit te vergroten zijn, en waar mogelijk zijn links opgenomen naar meer foto's;
tevens zijn over een aantal huidziektes videobeelden te bekijken.

Desgewenst kunt uw uw eigen ervaringen of zienswijzen toevoegen in de vorm van een reactie (onderaan de onderwerp teksten).

Belangrijk: de informatie op deze pagina's is bedoeld om meer inzicht te krijgen in de achtergronden van huidafwijkingen en hun behandeling. Zij is niet bedoeld als leidraad om diagnoses te stellen of behandelingen te beginnen of te veranderen. Zie ook: disclaimer

Zelfdiagnose

Om u te helpen met het zoeken naar informatie over uw huidprobleem hebben wij een eenvoudig (expert) systeem opgezet, waarmee u zelf in enkele stappen uw ziektebeeld kunt analyseren. Daarmee vindt u dus gemakkelijk enkele diagnosen die mogelijk voor u van toepassing zijn, waarna u via huidconsult.nl uitgebreide informatie kunt lezen over de betreffende aandoening alsmede de
mogelijke behandeling. Wij willen hierbij benadrukken dat het zelfdiagnosesysteem niet bedoeld is als vervanging van een bezoek aan uw huisarts of specialist.

Afhankelijk van type aandoening komt u in 3 a 4 stappen tot een lijst met mogelijke huidaandoeningen of -ziekten. De genoemde huidziekten zijn de meest voorkomende mogelijkheden. Meer zeldzame aandoeningen zijn niet in de lijst opgenomen.
Ook erg voor de hand liggende diagnosen, zoals acne, moedervlekken, wratten en spataderen zijn weggelaten. Informatie daarover kunt u eenvoudig vinden in de database met huidziekten A-Z.

Gratis webcamconsult

Indien U via internet voor uw huidprobleem direct een consult wenst met een van onze ervaren dermatologen kunt u in ons systeem zeer snel een webcamconsult regelen.
Ga op de homepage van de site naar het inloopspreekuur, vul enkele gegevens in en klik op de button "wachtkamer" van (een van) de beschikbare dermatolo(o)g(en). Momenteel uitsluitend op vrijdagochtenden beschikbaar tussen 9 en 10.
 

Follow huidconsult on Twitter