Welkom op Huidconsult.nl

Huidconsult is het speciale gedeelte van de website van dermaTeam voor patiënteninformatie en online consulting.
U kunt hier terecht voor uitgebreide informatie over allerlei huidziekten, zelf proberen een diagnose te stellen van uw huidprobleem, en eventueel persoonlijke vragen over uw huidprobleem stellen aan onze dermatologen . Daarbij kunt u kiezen tussen een vraag en antwoord per mail, of op afspraak een persoonlijk telefonisch onderhoud met een van onze dermatologen. Deze diensten worden u door dermaTeam gratis aangeboden. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze sponsors, die verder overigens geen
invloed hebben op de inhoud van de site.

Lees meer... [Welkom op Huidconsult.nl]
 

DermaWizard app zelfdiagnose

ImageDermatoloog Dick van Gerwen heeft een app ontwikkeld die antwoorden biedt op vragen over huidproblemen. ‘dermaWizard’ is een uniek zoeksysteem met betrouwbare informatie over en foto’s van alle mogelijke huidziekten. De via de app stores van Google en Apple te downloaden app leidt in een aantal stappen naar een mogelijke diagnose, uitgaande van de huidklachten. Tekst en beeld bieden vervolgens meer informatie over de aandoening en via links kan men zorgvuldig geselecteerde informatiesites raadplegen voor zowel patiënten als professionals. Op die manier kunnen diverse foto’s van huidziekten worden bekeken en vergeleken.

Lees meer... [DermaWizard app zelfdiagnose]
 

Webcamconsult, u ook?

webcamconsultLievensberg Ziekenhuis in Bergen op Zoom was in 2013 het eerste ziekenhuis dat met webcamconsult.com werkt. De software is gedurende 12 maanden doorontwikkeld en getest en beschikbaar voor gebruik via PC, Mac, en alle tablets en smartphones met Apple iOS of Android.
Lees meer... [Webcamconsult, u ook?]
 

Dermateam App

Bent u in het bezit van een Iphone of Android Smartphone? Download dan nu de app van Dermateam, gemaakt door onze collega Milan Tjioe.In de app vind u alle informatie over Dermateam, de behandelingen, nieuws en videofilmpjes, en de mogelijkheid om vragen te stellen aan de dermatologen.

Lees meer... [Dermateam App]
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 24 van 29


Follow huidconsult on Twitter